onsdag 2 maj 2012

Valborg och 1 maj vid Vänern

Långhelg och att Leif och Lisa fått sin nya husbil - det måste vi ju fira. Vi åkte iväg till Karlstad, gick en cachpromenad i Mariebergsskogen i härlig vårsol.
Sedan åkte vi ut till Hammarö och vårt lilla smultronställe där, minns ni det Birgitta och Tord? Där tog vi på oss ryggsäckar, packade ner fika och gav oss ut på promenad och geocaching.



Vi kom till platser som vi inte visste att de fanns, vacker natur i strålande solsken. På kvällen firade vi Valborgsmässoafton med en egen liten eld och kunde sitta ute och grilla tills sent på kvällen.

1 maj och ännu en liten runda på Hammarö innan det var dags att bege sig hemåt.
Tack Lisa och Leif för en trevliga helg och lycka till med nya LMC-bilen!

3 kommentarer:

  1. Kul att ni hade så skönt på Hammarö. Vi står i startgroparna för att åka dit. Det gör vi nog i nästa vecka. Har mor och svärmor där på ett hem ute i Skoghall. Hon är numera 96 år och har inte så reda på sig som hon borde, men vi åker upp och tar ut henne så hon kanske får några flashbacks. Hoppas gör man ju fortfarande. Vi har en bit att åka så det blir nog en övernattning på vägen. Men blir nog en fin resa. Ha det så gott. 3 M

    SvaraRadera
  2. Hammarö är verkligen en pärla, vacker natur och närheten till Vänern. Stillhet och lugn, det är vårt andra besök här och vi hoppas att det blir fler. Ha en trevlig resa och vistelse i området.

    SvaraRadera
  3. Ser ut som att ni fick vara ute i ett härligt vårväder! Våren har ju annars varit lite trög i år... fram och tillbaka ;)

    SvaraRadera